Kwaliteit. Energie-efficiëntie. Tijdloos design. Eerlijke prijzen. Service.
Ontdek onze aluminium en pvc profielen, schuifsystemen en vliegenramen!

Lees meer

Een kijkop kwaliteit

Ramen en deuren, het is een vak apart. Een vak waarover wij bij Vekalux écht door gepassioneerd zijn. Bij ons doe je dan ook zaken met mensen, en ben je niet zomaar een nummer. Alleen zo kunnen we jou – exclusief als professional – optimaal van dienst zijn.

 

Op zoek naar raam-en deurprofielen of schuifsystemen in aluminium en pvc voor het project van jouw klant? Bij Vekalux kom je onmiddellijk in contact met een specialist. Samen bekijken we de mogelijkheden die passen bij jouw nodenstijl en budget of die van jouw eindklant. Zo vinden we oplossingen in aluminium en pvc voor jouw specifieke situatie! Van het eerste gesprek, gericht advies, correcte prijsoffertes, totale opvolging tot de effectieve plaatsing, Vekalux staat van begin tot eind paraat. Klaar om samen te bouwen aan jouw dromen?

Het Vekalux aanbodAluminium en pvc

Pvc profielen

Wat vindt jij belangrijk in jouw woning? In de winter kunnen genieten van een knusse warmte, en in de zomer van een verfrissende koelte? Een interieur dat volledig aansluit bij jouw stijl? Dat je jezelf altijd veilig voelt? Kortom, dat je er comfortabel in kunt leven? Ontdek de Zendow en Zendow#neo raam- en deurprofielen uit ons Deceuninck aanbod!

Aluminium profielen

De innovatieve aluminiumprofielen voor ramen en deuren van de MasterLine 8 staan voor jouw maximale comfort en veiligheid. Deze profielen combineren ontelbare designmogelijkheden met topresultaten op het vlak van energieprestaties en productiesnelheid. Ontdek de MasterLine 8 raam- en deurprofielen uit ons Reynaers aanbod!

Aluminium schuifsystemen

Door het gebruik van een schuifsysteem wordt de buitenruimte een deel van jouw interieur. De grens binnen-buiten vervaagt. Geef zo een nieuw gevoel van ruimte en breng meer licht in jouw woning! Ontdek de Concept Patio 155 en Concept Patio 130 schuifsystemen uit ons Reynaers aanbod!

Vliegenramen en -deuren

Vliegenramen vormen een essentiële aanvulling voor een verhoogd wooncomfort. Haal het mooie weer in huis, maar hou vliegen, muggen en andere insecten buiten! Ga samen met Vekalux op zoek naar een vliegenraam of -deur op maat in één van de meer dan 1000 kleuren. Ontdek onze vliegenramen!

Interesse inons gamma?

Deceuninck Logo Pvc profielen Hoog isolerende ramen