Zendow Profielen Pvc Hoog isolerende ramen Raamprofielen Deurprofielen

De wereldvan Vekalux

Ramen en deuren, het is een vak apart. Een vak waardoor wij bij Vekalux écht door gepassioneerd zijn. Bij ons doe je dan ook zaken met mensen, en ben je niet zomaar een nummer. Alleen zo kunnen we jou – exclusief als professional – optimaal van dienst zijn.

 

Vekalux bestaat uit een team van vakmensen met ervaring in de bouwwereld, onder leiding van Steven Servaes en Willem Bracke. Peter Spruyt staat in voor de planning en de plaatsing van de profielen. Met zijn meer dan 20 jaar ervaring in het vak, kent hij alles van de technische kant van ramen en deuren. Samen staan we met Vekalux voor een correcte prijs/kwaliteit verhouding en een service op maat van elke klant. Nieuwbouw, verbouwing of vastgoedproject, wij hebben een oplossing die perfect bij jou en jouw situatie past.

 

We werken steeds samen met betrouwbare Belgische partners. Door de combinatie van kwalitatief materiaal en service op maat, bieden we jou alleen het beste aan. Ontdek onze Masterline 8 aluminiumprofielen van Reynaers, onze Zendow en Zendow#neo pvc profielen van Deceuninck, onze CP 130 en CP 155 schuifsystemen van Reynaers en onze vliegenramen! Ons ervaren installatieteam komt deze topmaterialen graag bij jou installeren.

 

Klaar om met Vekalux aan de slag te gaan? We komen graag bij jou langs om te luisteren naar jouw noden en om alle mogelijkheden te bekijken. Contacteer ons dus om een afspraak te maken, of vraag onmiddellijk een offerte op maat op. We kunnen niet wachten om elkaar beter te leren kennen!

 

Tot binnenkort,

Het Vekalux-team

Interesse inons gamma?

Deceuninck Logo Pvc profielen Hoog isolerende ramen