PVCprofielen

Of het nu gaat om thermische of akoestische isolatie, pvc ramen en deuren scoren steeds enorm goed. Daarnaast staat pvc ook voor onderhouds- en gebruiksvriendelijkheid. Zo hoef je ze niet te schilderen! Bovendien is pvc 100% recycleerbaar. Ontdek ons uitgebreide kleurengamma, en geniet van jouw kwalitatieve profielen!

Zendow & Zendow#neo ramen en deuren

Wat vindt jij belangrijk in jouw woning? In de winter kunnen genieten van een knusse warmte, en in de zomer van een verfrissende koelte? Een interieur dat volledig aansluit bij jouw stijl? Dat je jezelf altijd veilig voelt? Kortom, dat je er comfortabel in kunt leven? Ontdek de Zendow en Zendow#neo profielen voor ramen en deuren uit ons Deceuninck aanbod!

Vliegenramen en -deuren

Vliegensystemen voor ramen en deuren vormen een essentiële aanvulling voor een verhoogd wooncomfort. Haal het mooie weer in huis, maar hou vliegen, muggen en andere insecten buiten! Ga samen met Vekalux op zoek naar een vliegenraam of -deur op maat in één van de meer dan 1000 kleuren. Ontdek onze vliegenramen!

Aluminiumprofielen

Aluminium staat voor duurzaamheid en stijl, en voor een uitstekende reputatie qua weerstand, stevigheid, onaantastbaarheid en lange levensduur. Ontdek de flexibele, energie-efficiënte en smeedbare profielen die we aanbieden! Samen zoeken we naar de perfecte kleur en het ideale design voor jouw woning.

Aluminium profielen voor ramen en deuren

De innovatieve aluminiumprofielen voor ramen en deuren van de MasterLine 8 staan voor jouw maximale comfort en veiligheid. Deze profielen combineren ontelbare designmogelijkheden met topresultaten op het vlak van energieprestaties en productiesnelheid. Ontdek de MasterLine 8 raam- en deurprofielen uit ons Reynaers aanbod!

Aluminium schuifsystemen

Door het gebruik van een schuifsysteem wordt de buitenruimte een deel van jouw interieur. De grens binnen-buiten vervaagt. Geef zo een nieuw gevoel van ruimte en breng meer licht in jouw woning! Ontdek de Concept Patio 155 en Concept Patio 130 schuifsystemen uit ons Reynaers aanbod!

Vliegenramen en -deuren

Vliegenramen vormen een essentiële aanvulling voor een verhoogd wooncomfort. Haal het mooie weer in huis, maar hou vliegen, muggen en andere insecten buiten! Ga samen met Vekalux op zoek naar een vliegenraam of -deur op maat in één van de meer dan 1000 kleuren. Ontdek onze vliegenramen!

Deceuninck Logo Pvc profielen Hoog isolerende ramen