ReynaersMasterLine 8

Voor onze aluminiumprofielen voor ramen en deuren werkt Vekalux steeds samen met Reynaers Aluminium, een Belgische fabrikant van innovatieve en duurzame aluminiumtoepassingen. Ontdek de kwalitatieve MasterLine 8 raam- en deurprofielen uit het aanbod! Of neem een kijkje naar de pvc profielen die we aanbieden, en combineer met onze vliegenramen en -deuren.

 

Het raamsysteem van de toekomst

De innovatieve aluminiumprofielen voor ramen en deuren van de MasterLine 8 staan voor jouw maximale comfort en veiligheid. Het combineert ontelbare designmogelijkheden met topresultaten op het vlak van energieprestaties en productiesnelheid. De MasterLine 8 kan naadloos gecombineerd worden met de schuifsystemen CP 130 en CP 155.

 

Aluminiumprofielen voor elke stijl

Het unieke MasterLine 8 concept biedt vier designvarianten, namelijk het Functioneel, het Renaissance, het Verborgen Vleugel en het Deco design. Elke variant heeft een specifieke look en feel die geschikt is voor verschillende architectuurstijlen. Zo vinden we samen de perfecte profielen die passen bij jouw smaak! Bovendien voorzien deze aluminiumprofielen nieuwe openingswijzen voor schrijnwerk van diverse afmetingen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor enkele of dubbele balkondeuren met minimale drempels, voor zowel naar binnen als naar buiten openende elementen.

Ontdek ook ons breed scala aan sterk geïsoleerde, comfortabele en grote, robuuste paneeldeuren!

Oog voor stabiliteit én lucht-, wind-, & waterdichtheid

De MasterLine 8 biedt een erg goede waterdichtheid en geeft een zeer beperkt luchtverlies bij een uitstekende stabiliteit. Deze ultieme prestaties zijn haalbaar dankzij de doordachte constructie en de optimale overlapping van de dichtingen tussen kader en vleugel.

Daarnaast is de MasterLine 8 perfect geschikt om grote elementen te fabriceren, gebruik makend van smalle maar stevige profielen. Daardoor laat het raamsysteem een maximum aan daglicht en zonnewinsten binnen en komt het tegemoet aan de behoeften van jou en jouw architect.

Energie-efficiëntie op maat

We bieden drie verschillende isolatieniveaus, met een oplossing voor huizen met een hoge isolatiegraad, een laag energieverbruik, en zelfs voor passiefhuizen. Deze isolatieniveaus verkrijgen we door de integratie van nieuwe, slimme materialen. Voor het High Insulation+ isolatieniveau worden innovatieve isolatiestrips met een lage emissie folie ingebouwd. Door de warmte te reflecteren en vast te houden, wordt de isolatie geoptimaliseerd.

De MasterLine 8 deuren komen zelfs met een “Passive House” certificaat van het Passive House Institute. Zo woon je gerust én bewust.

 

MasterLine 8 ventilatievleugel

Onze unieke ventilatievleugels – die verkrijgbaar zijn in twee breedtes – maken een optimale aanvoer van frisse lucht mogelijk. Deze oplossing biedt uitstekende prestaties rond waterdichtheid en isolatie. Eenvoudig freeswerk en aanpasbare eindstukken verzekeren een vlotte productie en installatie. De ventilatievleugels kunnen voorzien worden van onzichtbare scharnieren.

 

Veiligheid gegarandeerd

MasterLine 8 vensters voldoen aan inbraakwerendheidsklasse RC2 of RC3. We bieden een breed scala aan slingers, sloten en scharnieren en aan sterk geïsoleerde en robuuste spoeldeuren. Deze bieden een antwoord op de moderne eisen op het gebied van veiligheid, luchtdichtheid, thermische isolatie en stabiliteit, waardoor ook grote toegangsdeuren mogelijk zijn. Onze MasterLine deuren kunnen naar binnen en naar buiten openende glas- of paneeldeuren zijn, en er worden ook enkele of dubbele paniekdeuren en anti-fingertrap deuren aangeboden. Veilig wonen gegarandeerd!

Ontdek nog meer over MasterLine 8 van Reynaers

MasterLine 8

Reynaers Aluminium Installer Logo

Interesse inons gamma?

Deceuninck Logo Pvc profielen Hoog isolerende ramen