Reynaers Aluminium Installer Logo

ReynaersAluminium ramen & deuren

Innovatie en duurzaamheid bij Vekalux en Reynaers

Ben je op zoek naar aluminium raam- en/of deurprofielen? Dan is het Reynaers aanbod van Vekalux zeker iets voor jou! Reynaers en Vekalux staan voor innovatie en duurzaamheid. De Masterline 8 aluminiumprofielen en de Concept Patio 130 en Concept Patio 155 schuifsystemen uit ons het Reynaers aanbod bieden comfort en veiligheid. Bovendien behalen ze topresultaten op vlak van energieprestaties en productsnelheid. Bij Vekalux geloven wij in aluminium als het raam- en deursysteem van de toekomst.

 

Vind de ramen en deuren voor jouw droomhuis

Je woont gerust

Met het Masterline 8 profiel van Reynaers, voorziet Vekalux raam- en deurprofielen die jouw veiligheid garanderen. Deze aluminiumprofielen behalen inbraakwerendheidsklasse RC2 of RC3. Bovendien beantwoorden ze ruimschoots aan de normen op vlak van luchtdichtheid, thermische isolatie en stabiliteit. Door het eenvoudige freeswerk en de aanpasbare eindstukken van de Masterline 8 profielen verzekert Vekalux een vlotte productie en installatie. Ontdek de ontelbare designmogelijkheden van het Masterline 8 profiel en vind de perfecte match voor jouw woning.

 

Meer over de Masterline 8

 

Breng meer licht in je woning

De Masterline 8 profielen kunnen naadloos gecombineerd worden met de Concept Patio 130 en Concept Patio 155 aluminium schuifsysteem uit het Reynaers aanbod bij Vekalux. Deze aluminium schuifdeuren en -ramen brengen buiten naar binnen. Ze zorgen voor meer licht in jouw woning en maken de buitenruimte deel van jouw interieur.

Concept patio 130

Het Concept Patio 130 schuifsysteem uit het Reynaers aanbod bij Vekalux combineert hoge performantie met een uitgebreid gamma aan toepassingsmogelijkheden. Het schuifsysteem heeft een maximum vleugelgewicht van 300kg en is niet enkel functioneel maar biedt ook een economisch en esthetisch antwoord op de architecturale uitdagingen van jouw woning. Met het CP 130 schuifsysteem van Reynaers, biedt Vekalux een eenvoudige en dus snelle productie aan. Bovendien voorziet Vekalux hoekoplossingen zonder hoekprofiel, waardoor de grens tussen buiten en binnen geminimaliseerd wordt.

 

Concept Patio 155

Het Concept Patio 155 schuifsysteem heeft een maximum vleugelgewicht van 400kg en levert goede thermische prestaties en een goede luchtdichtheid. Vekalux biedt met dit model een schuifsysteem aan dat perfect toepasbaar is op laagenergiewoningen en zelfs passiefbouw. Bovendien kan Vekalux dit schuifsysteem van Reynaers luchtdicht plaatsen, wat het energiepeil van jouw woning met 5-15 punten kan doen dalen.

 

Meer over de CP130 & CP155

Samen bouwen aan jouw dromen

Zijn deze Masterline 8 profielen en de CP130 en CP155 schuifsystemen perfect voor jou? Vraag dan zeker een offerte aan, of maak een afspraak. Wij helpt je graag verder. Vekalux luistert met plezier naar jouw noden, stijl en budget en helpt je graag van begin tot eind bij de zoektocht naar het perfecte raam- en/of deurprofiel en schuifsystemen voor jouw droomhuis. Naast gericht advies nemen wij ook het opstellen van een correcte prijsofferte, de totale opvolging, de effectieve plaatsing en de service achteraf op ons. We staan te popelen om samen te bouwen aan jouw dromen!

 

Nog vragen?

Toch nog vragen? Vraag gerust! Je kan ons steeds telefonisch of via mail bereiken. Wij kijken ernaar uit om je zo snel mogelijk verder te helpen. Bekijk ook zeker ons aanbod van PVC raam- en deurprofielen en vliegenramen. Tot snel!

 

Contacteer Vekalux

Ontdek meer over het Reynaers aanbod van Vekalux

Masterline 8 CP130 & CP155

Reynaers Aluminium Installer Logo

Interesse inons gamma?

Deceuninck Logo Pvc profielen Hoog isolerende ramen