Vliegensystemen

Voor onze vliegenramen, -deuren, -schuifdeuren en plissés werkt Vekalux steeds samen met een Belgische speler in de aluminiumbewerking. Ontdek de kwalitatieve vliegensystemen uit het aanbod, en combineer met onze aluminium profielen, onze pvc profielen of onze schuifsystemen.

 

Over onze vliegenramen en -deuren

Haal jij graag het mooie weer in huis, maar hou je liever vliegen, muggen en andere insecten buiten? Kies dan voor vliegenramen, vliegendeuren en vliegenschuifdeuren van Belgische makelij. Zorg zo voor een verhoogd wooncomfort en geniet binnenshuis insectenvrij van de frisse buitenlucht!

Alle vliegenramen en -deuren worden steeds op maat gemaakt en kunnen volledig aangepast worden aan jouw raam- en deurstructuren, welke afmeting, vorm of kleur dan ook. We plaatsen zowel op aluminium, houten of pvc ramen of deuren. Voor onze schuifvliegendeuren werken we steeds in aluminium. Ook plissé vouwsystemen tegen de insecten behoren tot de mogelijkheden.

Kies uit meer dan 1000 lakkleuren voor de afwerking van jouw vliegenramen- of deuren, zodat ze esthetisch bijna onzichtbaar worden. Dankzij het ingenieuze inox clipsysteem worden de vliegensystemen vlot geplaatst én weer verwijderd.

Insectengaas: hou insecten buiten

Eén van de belangrijkste elementen van een vliegenraam of -deur is natuurlijk datgene dat de insecten buiten houdt maar het licht binnen brengt, namelijk het gaas. Het insectengaas in al onze vliegenramen- en deuren is vervaardigd uit glasfibervezel en voorzien van een dubbele verankering van de horizontale en verticale draden. De kleine maasmaat garandeert een uitstekende bescherming tegen alle insecten. Het gaas is van Belgische makelij, roestvrij en zelfdovend, bestand tegen grote temperatuurschommelingen én vormvast. We bieden gaas met een standaard glasfibervezel, of de petscreen (ideale voor een omgeving met huisdieren) of clearview (zeer dun geweven voor een hogere doorkijkgraad) optie aan. Voor plisséramen en -deuren voorzien we steeds een speciaal opvouwbaar gaas. Contacteer ons ook gerust om de mogelijkheden rond het gebruik van een zonwerende Soltisdoek of inoxgaas te bekijken.

Voor de bevestiging van het insectengaas in het profiel gebruiken we een pvc pees van uitzonderlijke kwaliteit. Ons gekwalificeerd plaatsingsteam zorgt ervoor dat het insectengaas altijd perfect opgespannen blijft, in welke weersomstandigheden dan ook.

 

Vliegenramen

Wat jouw nood in vliegenramen ook is, we vinden samen steeds een geschikte oplossing. Door de diversiteit aan profieldieptes en de mogelijkheid om deze profielen te buigen, kan je zelfs in ons meest standaard gamma een vliegenraam voor jouw situatie vinden.

Indien er omwille van screens of rolluiken onvoldoende plaats overblijft om een standaard vliegenraam te plaatsen, bieden we een speciaal vliegenraam aan dat aan jouw noden voldoet. Ook voor huizen met blokramen, retroramen, dikkere raamprofielen, afgeronde profileringen, sierneuzen en –makelaars, retrovoetjes en renaissanceprofielen gaan we samen op zoek naar de juiste vliegenraam oplossing.

Vliegendeuren

Ook qua vliegendeuren hebben we een breed aanbod, gaande van de basic aluminium instapmodellen tot hoog kwalitatieve soorten met uitgebreide opties. Zo kunnen de deuren voorzien worden van een pomp voor automatische sluiting, die ook kan vastgezet worden om voor een langere tijd open te staan. Ook het toevoegen van een aluminium schopplaat als bescherming tegen stoten of van honden- en kattenluiken behoort tot de mogelijkheden. Onze kwalitatieve vliegendeuren zijn stevig, esthetisch mooi afgewerkt en ze bieden een jarenlange bescherming tegen muggen en andere insecten. We bieden ook de mogelijkheid om de vliegendeur te buigen tot afgeronde deuren.

Ons aanbod bevat daarnaast een vliegendeur waarmee je ten volle kan genieten van een onbelemmerd zicht op de buitenwereld. De deur wordt gemaakt zonder horizontale tussenstijl, wat zorgt voor maximale transparantie van het insectengaas.

 

Schuifvliegendeuren

Ontdek ook ons uitgebreid assortiment aan schuifvliegendeuren. Net zoals bij onze ramen en deuren bieden we zowel goede basisopties als specialere stuks van optimale kwaliteit en met verfijnde esthetiek aan. In dit assortiment zit ook een specifieke smalle schuifvliegendeur die perfect is voor kleine tussenruimtes omwille van rolluiken. Na jarenlang intensief gebruik blijven onze schuifvliegendeuren in een perfecte staat!

 

Raam- en deurplissés

Uniek in ons aanbod zijn de raamplissés bestaande uit een soepel lopend vliegenraam met een gevouwen gaas. Het zwarte niet-reflecterende gaas sluit de opening netjes af, blijft altijd keurig op zijn plaats zitten en belemmert amper het zicht naar buiten.
Net zoals de raamplissés hebben ook de plissés voor deuren een strak design dat naadloos aansluit op elke opendraaiende deur of schuifdeur. Het grote verschil met andere plissédeuren op de markt, zijn de verticaal afgewerkte hoogtes!

Ontdek nog meer over onze vliegensystemen

Interesse inons gamma?

Deceuninck Logo Pvc profielen Hoog isolerende ramen