Deceuninck pvc ramen deuren vekalux

DeceuninckPVC ramen & deuren

Kwaliteit en innovatie bij Vekalux en Deceuninck

Ben je op zoek naar PVC raam- en/of deurprofielen? Ontdek dan snel het Deceuninck aanbod bij Vekalux! Deceuninck produceert kwalitatieve profielen uit innovatieve bouwmaterialen en staat hiermee bij Vekalux op nummer één in de categorie PVC. Samen met Deceuninck biedt Vekalux kwalitatief hoogstaande producten en service op maat aan. Zo voldoen de Zendow en Zendow#neo ramen en deuren van Deceuninck aan de hoogste eisen. Deze profielen leveren een optimale energieprestatie en voldoen ruimschoots aan de eisen van de energiebesparingsregelgeving (EPB). Vervolgens biedt Vekalux met het Deceuninck Zendow profiel een goed warmte isolerend profiel aan. Het Zendow#neo aanbod gaat hier nog stapje verder in en voldoet aan de strengste isolatienormen. Deze profielen zijn uitgerust met thermische versterking en de nieuwste Linktrusiontechnologie.

 

Vind de ramen en deuren voor jouw droomhuis

Het oog wil ook wat

Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Daarom doen Vekalux en Deceuninck er alles aan om ook op esthetisch vlak aan jouw eisen te voldoen. Zo zorgt de zachtheid en de warmte van de Zendow profielen voor een tijdloos en toepasbaar karakter dat perfect past binnen de hedendaagse architectuur. Bovendien bieden de kleine profielsecties een ruim zicht naar buiten, waardoor een optimale lichtinval gegarandeerd wordt. Ook op vlak van kleur zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kan je kan zelf je favoriete kleur selecteren uit het ruime assortiment. Vekalux zorgt er voor dat de witte PVC nergens meer zichtbaar is en garandeert een kwalitatieve uitstraling voor jouw profiel.

 

Meer over Zendow & Zendow#neo

Vekalux staat voor je klaar!

Klinken deze Zendow en Zendow#neo profielen uit ons Deceuninck aanbod je als muziek in de oren? Vraag dan zeker een offerte aan, of maak vrijblijvend een afspraak. Vekalux helpt je graag verder. Wij adviseren jou met veel plezier over de beste optie voor jouw droomhuis en helpen je van begin tot eind bij de keuze van de juiste raam- en/of deurprofielen. Van A tot Z, van advies tot bestelling, plaatsing en service achteraf, Vekalux staat voor je klaar!

 

Nog vragen?

Toch nog vragen? Vraag gerust! Je kan ons steeds telefonisch of via mail bereiken. Wij kijken ernaar uit om je zo snel mogelijk verder te helpen. Bekijk ook zeker ons aanbod van aluminium profielen, schuifdeuren en –ramen en vliegenramen. Tot snel!

 

Contacteer Vekalux

Ontdek meer over het Deceuninck aanbod van Vekalux

Zendow en Zendow#neo

Deceuninck Logo Pvc profielen Hoog isolerende ramen

Interesse inons gamma?

Deceuninck Logo Pvc profielen Hoog isolerende ramen