Zendow & Zendow#neo

Voor onze pvc profielen voor ramen en deuren werkt Vekalux steeds samen met Deceuninck, een Belgische fabrikant van innovatieve bouwmaterialen. Ontdek de kwalitatieve Zendow en Zendow#neo raam- en deurprofielen uit het aanbod! Of neem een kijkje naar de aluminium profielen die we aanbieden, en combineer met onze vliegenramen en -deuren.

 

Zendow en Zendow#neo: Kies voor standaard- of hoog isolerende ramen en deuren

Het is belangrijk om op een doordachte manier om te gaan met de temperatuur in jouw woning, zowel voor het klimaat als voor jouw portemonnee. Door voor onze standaard- of hoog isolerende ramen en deuren te kiezen, ben je verzekerd van een optimale energieprestatie.

Pvc is van nature goed warmte-isolerend. Bij de Zendow systemen zorgt het meerkamersysteem daarbovenop voor een lage U-waarde, en dus voor een goede thermische isolatie. Qua beglazing voor de ramen bieden we uiteenlopende types tot 42 mm aan. Tot slot maken we zowel voor de Zendow-ramen als -deuren gebruik van een prekader om eventueel warmteverlies te vermijden. Zo maken we komaf met spleten en kieren, die vaak nog tot 25 procent van de warmte doen verdwijnen.

Bovenstaande eigenschappen zijn zowel op het Zendow als het Zendow#neo systeem van toepassing. De Zendow#neo-ramen en -deuren gaan echter nog een stapje verder, door te voldoen aan de strengste isolatienormen. Ze zijn uitgerust met thermische versterkingen (staalkabels omhuld door pvc-hardschuim) en voorzien van de unieke Linktrusion-technologie. Dit maakt dat het Zendow#neo assortiment enkel hoog isolerende ramen en deuren bevat.

Kortom, er wordt ruimschoots voldaan aan de eisen van de energieprestatieregelgeving (EPB).

Het oog wil ook wat

De hoog isolerende ramen en deuren bieden een perfect antwoord op de eisen van de hedendaagse architectuur. De licht afgeronde vorm geeft jouw huis een zekere zachtheid en warmte. De profielen zijn tijdloos en toepasbaar in uiteenlopende bouwstijlen, ook in de jouwe!

Ontdek ook de mogelijkheid van onze hoge ramen, en ­hoe we met een inbouwdiepte van 70 mm de versterkingsmogelijkheid vergroten! Door voor kleine profielsecties te kiezen, vergroot de glas­oppervlakte. Zo krijg je een ruimer zicht naar buiten en trek je meer licht binnen in jouw woning.

Optimale akoestische isolatie

Wil jij tot rust komen wanneer je thuis komt? Vind dan dé oplossing in onze Zendow-ramen en -deuren, die ongewenste geluiden buiten houden. We passen uiteenlopende diktes qua thermisch-akoestische beglazing toe. De multifunctionele dichtingen houden dankzij hun maximaal contactoppervlak de overtollige decibels buiten. Zo voldoet de geluidsisolatie zelfs aan de geluidsnormen die in de buurt van luchthavens gelden! Niet alleen qua thermische isolatie, maar ook op vlak van geluid kunnen we dus spreken van hoog isolerende ramen en deuren.

 

Tijdloze en onderhoudsvriendelijke kleurlak

De kleur van jouw raam- en deurprofielen bepaalt het uitzicht van jouw woning, en dit voor een lange tijd. Kies dus jouw favoriete kleur uit onze kleurencollectie die een universeel, op de natuur geïnspireerd en tijdloos karakter heeft. Dankzij onze innovatieve 360° kleurmethode krijgen de pvc-profielen langs alle zijden een kleurlaag. Vanuit welke hoek dan ook, open of gesloten, de witte pvc is nergens meer zichtbaar. De profielen hebben daardoor een kwalitatieve uitstraling, en behouden jarenlang en zonder veel onderhoud hun oorspronkelijke kleur in alle weersomstandigheden. Onze innovatieve kleurlakken reflecteren immers het zonlicht in plaats van het te absorberen.

 

Beschermd tegen inbraak, water en wind

De Zendow-ramen en -deuren zijn steeds optimaal versterkt. Hierdoor bewaart de hele constructie in alle omstandigheden een perfecte vormvastheid. De profielen zijn compatibel met alle types van veiligheidsbeslag. Een extra centrale barrière verhoogt de inbraakwerendheid. Deze centrale barrière zorgt samen met een schuin hellend vlak ook voor een continue waterafvoer. Ook verborgen drainage is mogelijk.

Daarbovenop beschermt de barrière – door het creëren van een droge zone – de sluitplaten nog beter tegen vocht en oxidatie. De dichtingen die voor de akoestische isolatie zorgen, zijn ook verantwoordelijk voor de afdichting tussen de beglazing en het profiel en de aanslagdichting tussen kader en vleugel. Zo ben je écht gerust!

Ontdek meer over het Zendow assortiment van Deceuninck

Zendow Zendow#neo

Deceuninck Logo Pvc profielen Hoog isolerende ramen

Interesse inons gamma?

Deceuninck Logo Pvc profielen Hoog isolerende ramen